Werkplek

Direct inschrijven

Werknemers

De keuze voor een nieuwe baan is voor iedereen anders. Voor de een is dit een doelgerichte zoektocht naar die ene juiste match,
terwijl de ander geholpen is met een goede analyse van kwaliteiten en kansen die helpt bij de keuze voor een vervolgstap.


Werkplek kent de weg naar werk

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je nieuwsgierig naar wat de markt te bieden heeft op basis van jou ambitie en persoonlijke wensen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers of schrijf je direct in.

Werkplek is kent de weg naar werk. Alles wat wij doen is gericht op het realiseren van van de juiste match en een tevreden gevoel bij jou en jouw nieuwe werkgever. Jouw arbeidsverleden, persoonlijke situatie, kwaliteiten en wensen vormen altijd de basis. Wanneer wij dit samen met jou goed in kaart hebben gebracht gaan wij voor op zoek.

Onze jarenlange ervaring, betrouwbare contacten en actuele kennis, ondersteunen ons in het vinden van jouw nieuwe werkplek.

Werkplek

“Aan tevredenheid op lange termijn ligt een goede analyse van wensen en kwaliteiten ten grondslag.„

Mensen

Samen klaren we de klus

Bij Werkplek vinden wij een prettige werkomgeving enorm belangrijk, voor jou en voor onze werkgevers. Voor zoiets persoonlijks als een baan, is het belangrijk dat je je thuis voelt bij Werkplek en onze opdrachtgevers.

De aspecten van een kleinschalige organisatie, zoals Werkplek, willen én kunnen wij daarom blijven benadrukken: benaderbaar, ongedwongen en korte lijnen. Op deze manier klaren we altijd samen de klus.

 

“Wij blijven een kleinschalige organisatie: benaderbaar, ongedwongen en korte lijnen.„