Werkplek

Direct inschrijven

Over Werkplek

Werkplek is een erkend uitzendbureau gevestigd in Horst aan de Maas, centraal gelegen in Noord-Limburg.

Onze missie

Werkplek gaat voor de perfecte match. Door onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht ondersteunen, adviseren en helpen wij mensen bij het vinden van een baan, een nieuwe uitdaging en kijken we samen naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Tevens helpen wij bedrijven om hun gestelde doelen te realiseren met de inzet van de beste medewerkers en passend advies over personeel en arbeid. Iedere adviseur van Werkplek heeft zijn of haar eigen specialisme in het vakgebied waardoor wij passend advies en de beste match kunnen maken voor onze opdrachtgevers.

Personen

Ons team

Ons ervaren team van medewerkers, met ieder een eigen specialisme, helpt u graag met het vinden van een nieuwe baan of werknemer. ‘Out of the box’ denken zit bij ons in de genen, korte lijnen zorgen voor een directe aanpak. We worden door onze klanten vaak bestempeld als een toegankelijke partner die weet van aanpakken, iets waar we erg trots op zijn.

Bij vragen over onze manier van werken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Certificeringen

Werkplek is aangesloten bij een landelijke brancheorganisatie NBBU. Daarnaast is Werkplek VCU gecertificeerd en NEN 4400-1 gecertificeerd en voldoet daarmee aan het betrouwbaarheidskeurmerk van de Stichting Normering Arbeid. Bekijk ook eens de folder met belangrijke informatie wanneer u besluit tijdelijke krachten in te huren.

Hier zijn we erg trots op. De kwaliteit van dienstverlening is voor ons enorm belangrijk.

Certificering

Werkplek

Onze oplossingen

Voor elke situatie zoeken wij naar de beste oplossing. Of het nu gaat om uw zoektocht naar een nieuwe baan óf om de uitbreiding van uw team van medewerkers. Hierbij zoeken wij altijd naar de best passende invulling.

Denk hierbij aan uitzenden, detacheren of werving & selectie, met als doel een tijdelijke of vaste aanstelling. Ook treden wij op als intermediair bij het vinden van de juiste vakmensen.

Medewerkers

Referenties

Werkplek bestaat inmiddels al vanaf 2008. In deze periode hebben wij al vele werknemers en werkgevers aan elkaar mogen binden. Wij zijn trots op ons werk, onze klanten en onze medewerkers.

Op verzoek kunnen wij u een overzicht van onze referenties doen toekomen.