Werkplek

Direct inschrijven

Uitzenden

Specialisme van Werkplek is het inzetten van goed opgeleide, gemotiveerde en direct inzetbare medewerkers.
Flexibiliteit is vaak de grootste reden om voor uitzenden te kiezen.

Uw continuïteit is onze zorg

Het werken met uitzendkrachten is prettig voor situaties waar uw organisatie niet altijd op kunt anticiperen, zoals het binnenhalen van een grote onvoorziene opdracht, piekbelasting of tijdelijk hoog ziekteverzuim. Wij werken volgens de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten. Zo heeft u altijd de beschikking over direct inzetbare medewerkers die u alleen per gewerkt uur hoeft te betalen. Naast de werving en selectie nemen wij de personeelsadministratie en het uitbetalen van de salarissen voor onze rekening. Dit bespaart u veel tijd en energie.

Medewerkers

“U kunt er van op aan dat al onze mensen weten wat er moet gebeuren. De juiste werknemers direct aan de slag!„

Gespecialiseerde flexpools met kennis van de branche

Onze kennis van het werk en de branche geven u als opdrachtgever de zekerheid van snelle en directe inzetbaarheid, waardoor de continuïteit niet in het gedrang komt.

Werkplek is er op gericht om te werken met gespecialiseerde teams van werknemers: geschikte en ervaren medewerkers die kunnen worden ingezet op een specifieke functie.

De voordelen van uitzenden

Het werken op uitzendbasis is voor u wellicht de best passende oplossing. Uitzendkrachten leveren u vele voordelen op, te weten:

  • Geen werkgeversrisico’s
  • Alleen betalen voor daadwerkelijk gewerkte uren
  • Bij ziekte géén financiële verplichtingen
  • Geen administratieve lasten voor u als klant
  • Kosten voor werving & selectie zijn voor Werkplek

Heeft u vragen over wat Werkplek voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.