Werkplek

Direct inschrijven

Intermediair

Om u als klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn in perioden van bijvoorbeeld grote drukte,
bieden wij ook vakmensen aan die via ons uitgebreide netwerk beschikbaar zijn.
Deze mensen kunnen via Werkplek bij u als opdrachtgever aan de slag.

Werkplek als intermediair

Vooral wanneer u te maken krijgt met een piekbelasting in werkzaamheden, is het belangrijk om snel de beschikking te kunnen hebben over gekwalificeerd personeel. Om u als opdrachtgever op de beste manier te helpen werken wij samen met collega-bureaus en organisaties binnen ons uitgebreide netwerk. De juiste medewerker die voldoet aan het door u gestelde profiel is ons doel.

Werkplek zorgt voor een geschikte medewerker, partner, regelen alle administratieve handelingen en behouden de coördinatie. Om dit te mogen doen zijn wij verplicht hiervan een melding te maken conform de wet WAADI (Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs).

Werkplek

“Door gebruik te maken van ons groot netwerk, heeft u altijd beschikking over gekwalificeerde vakmensen.„

Voordelen voor u

Werkplek regelt het voor u. Wij blijven het eerste aanspreekpunt en contactpersoon voor u als opdrachtgever. Zo blijft het eenvoudig en overzichtelijk. Wij zorgen met de verkregen criteria voor de functie voor een extra screening, wij zoeken voor u altijd de beste match. Ook bent u bent middels deze dienst verzekerd van een groter aanbod aan geschikte kandidaten. 

Vertrouwde partner

Door onze lidmaatschappen van de SNA (Stichting Normering Arbeid), NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) én de VCU (Veiligheid- en gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) bent u verzekerd van een vertrouwde partner die streeft naar kwaliteit en veiligheid.

Heeft u meer vragen over de werkwijze en mogelijkheden? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.