Werkplek

Direct inschrijven

Detacheren

Indien u zeker wilt zijn van de beschikbaarheid van eenzelfde persoon gedurende een langere periode, dan biedt een detacheringsovereenkomst uitkomst.
De medewerker blijft gedurende de vastgestelde periode in dienst van Werkplek, maar werkt die gehele periode voor u.

Perfect voor een project

Detacheren is in veel situaties de perfecte oplossing. Projectmatig werken is een steeds vaker geziene oplossing binnen het bedrijfsleven. De kans is groot dat u eenmalige werkzaamheden vaak blijft uitstellen omdat u deze niet krijgt voltooid of dat u juist een project kan aannemen maar daarvoor de capaciteit niet hebt. Het kiezen voor detacheren is hierbij een handige keuze. Zo profiteert u van ervaren krachten, maar behoudt u wel uw flexibiliteit.

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd geeft u tevens de zekerheid van een einddatum en daarbij de afronding van een project.

Werkplek

“Detacheren biedt zowel u als onze medewerkers zekerheid voor een langere periode.„

Ook hulp bij andere situatie

Naast de voltooiing van speciale projecten, kunnen werknemers op detacheringsbasis ook hulp bieden bij andere voorkomende situaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekte- of zwangerschapsvervanging, een verlengde proeftijd of bij extra ondersteuning tijdens drukte.

De voordelen van detacheren

Detacheren kan voor u een interessante oplossing zijn voor tijdelijke ondersteuning. Het werken op detacheringsbasis kent vele voordelen, te weten:

  • Geen werkgeversrisico’s
  • Alleen betalen voor daadwerkelijk gewerkte uren
  • Bij ziekte géén financiële verplichtingen
  • Geen administratieve lasten voor u als klant
  • Uw administratie gereduceerd tot één factuur

Heeft u vragen over wat Werkplek voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.