Mensen

Direct inschrijven

Opdrachtgevers

Werkplek ondersteunt bedrijven en instellingen met een kwalitatieve, doelmatige selectie en begeleiding voor nieuwe werknemers.
Dit doen wij als erkend bureau, met specialisme in de sectoren bouw en techniek, op basis van uitzendendetacheren en werving & selectie.

Ondersteuning op maat

Werkplek is meer dan bekend met de ontwikkelingen en kansen in de arbeidsmarkt op gebied van personeel, regels en richtlijnen. Uw personeel is vaak de cruciale schakel voor behoud en verbetering van de continuïteit van uw bedrijf. Onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht met ondersteuning is een voordeel voor onze opdrachtgevers. Het zijn van een volwaardige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers is dan ook voor ons een hoofddoel op zich, waarbij praktische tips en handvatten de basis vormen.

Uw situatie en wensen staan op de eerste plek. Of u nu zoekt naar een flexibele oplossing in de vorm van uitzenden en detacheren, of juist een structurele invulling waarbij werving & selectie gewenst is; voor elke behoefte bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkplek

“De juiste persoon voor onze opdrachtgevers, dat is ons doel.„

Arbeidsmarkt

Wij kennen onze mensen

‘Er is werk voor iedereen’ is een beproefde uitdrukking. Daar zijn wij het mee eens, maar dat wil niet zeggen dat wij gaan voor het snelste resultaat. De werkzoekende die zich bij ons meldt, krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Buiten een uitvoerig gesprek over de kwaliteiten en werkervaring, staan de wensen van ieder individu centraal.

Wij gaan voor de beste match, rekening houdend met de wensen van de werkzoekenden én onze opdrachtgevers. Dat geeft uiteindelijk het beste resultaat en vormt de basis voor een langdurige samenwerking.

Heeft u vragen over wat Werkplek voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

“Werkplek werkt graag uit naam van onze opdrachtgevers, het beste resultaat met de juiste match telt.„