Werkplek

Direct inschrijven

Werknemers

De keuze voor een nieuwe baan is voor iedereen anders. Voor de een is dit een doelgerichte zoektocht naar die ene juiste match,
terwijl de ander geholpen is met een goede analyse van kwaliteiten en kansen die helpt bij de keuze voor een vervolgstap.


Werkplek kent de weg naar werk

Alles wat wij doen is gericht op het realiseren van een tevreden gevoel bij jou en jouw nieuwe werkgever. Jouw arbeidsverleden, persoonlijke situatie, kwaliteiten en wensen vormen altijd de basis. Als dit goed in kaart is gebracht gaan wij voor jou op zoek.

Onze jarenlange ervaring, betrouwbare contacten en actuele kennis, ondersteunen ons in het vinden van jouw nieuwe werkplek.

Werkplek

“Aan tevredenheid op lange termijn ligt een goede analyse van wensen en kwaliteiten ten grondslag.„

Personen

Samen klaren we de klus

Wij vinden een prettige werkomgeving enorm belangrijk, voor onszelf, maar daardoor ook voor onze klanten. Voor zoiets persoonlijks als een baan, is het belangrijk dat je je thuis voelt en gehoord voelt. De aspecten van een kleinschalige organisatie willen én kunnen wij daarom blijven benadrukken: benaderbaar, ongedwongen en snelle lijnen. Op deze manier klaren we altijd samen de klus.

Meer weten over wat Werkplek voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of schrijf je direct in.

“Wij blijven een kleinschalige organisatie: benaderbaar, ongedwongen en snelle lijnen.„