Werkplek

Direct inschrijven

Intermediair

Om u als klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn in perioden van bijvoorbeeld grote drukte,
bieden wij ook vakmensen aan die via ons uitgebreide netwerk beschikbaar zijn.
Deze mensen kunnen via Werkplek bij u als klant aan de slag.

Werkplek als bemiddelaar

Vooral wanneer u te maken krijgt met een piekbelasting in werkzaamheden, is het belangrijk om snel de beschikking te kunnen hebben over gekwalificeerd personeel. Binnen ons uitgebreide netwerk van collega-uitzendorganisaties, zoeken wij naar geschikte kandidaten die voldoen aan het door u gestelde profiel.

Wij zorgen voor een geschikte partner, regelen alle administratieve handelingen en behouden de coördinatie. Om dit te mogen doen zijn wij verplicht hiervan een melding te maken conform de wet WAADI (Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs).

Medewerkers

“Door gebruik te maken van ons groot netwerk van collega-uitzendondernemingen, heeft u altijd tijdig beschikking over gekwalificeerde vakmensen.„

Voordelen voor u

U bent middels deze dienst verzekerd van een groter aanbod aan geschikte kandidaten. Wij zoeken voor u altijd de beste match uit binnen ons netwerk. Zo bent u sneller voorzien van het juiste personeel en wordt dit altijd geregeld door uw contacten binnen Werkplek.

Vertrouwde partner

Door onze lidmaatschappen van de SNA (Stichting Normering Arbeid), NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) én de VCU (Veiligheid- en gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) bent u verzekerd van een vertrouwde partner die streeft naar kwaliteit en veiligheid.

Heeft u meer vragen over de werkwijze en mogelijkheden? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.