Mensen

Direct inschrijven

Opdrachtgevers

Werkplek ondersteunt bedrijven en instellingen met een kwalitatieve en doelmatige selectie en begeleiding voor nieuwe werknemers.
Dit doen wij als erkend uitzendbureau voor tijdelijke krachten, maar ook voor detacheren en werving & selectie zijn wij de juiste partner.

Ondersteuning op maat

Wij zijn meer dan bekend met de ontwikkelingen en kansen van onze klanten in de markt. Uw personeel is vaak de cruciale schakel voor behoud en verbetering van de continuïteit van uw bedrijf. Het zijn van een volwaardige gesprekspartner voor onze klant is dan ook voor ons een hoofddoel op zich, waarbij praktische tips en handvaten de basis vormen.

Uw situatie en wensen staan op de eerste plek. Of u nu zoekt naar een flexibele oplossing in de vorm van uitzenden en detacheren, of juist een structurele invulling waarbij werving & selectie gewenst is; voor elke behoefte bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkplek

“Wij blijven met onze klanten in gesprek en bieden ondersteuning wanneer dat gewenst is.„

Arbeidsmarkt

Wij kennen onze mensen

‘Op ieder potje past een dekseltje’ is een beproefde uitdrukking. Daar zijn wij het mee eens, maar dat wil niet zeggen dat wij gaan voor het snelste resultaat. De werkzoekende die zich bij ons meldt, krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Buiten een uitvoerig gesprek over de kwaliteiten en werkervaring, staan de wensen van ieder individu centraal.

Wij gaan voor de beste match, rekening houdend met de wensen van de werkzoekenden én onze klanten. Dat geeft uiteindelijk het beste resultaat en vormt de basis voor een langdurige samenwerking.

Heeft u vragen over wat Werkplek voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

“U heeft niets aan een nieuw personeelslid wat zich niet op zijn of haar plek voelt.„